Nordjysk profil vil i håndboldligaen

Storskytten Lars Jakobsen har ambitioner om mere end 1. division

Lars Jakobsen spiller til dagligt i 1. division, men er klar til at tage springet op i håndboldligaen til sommer.Foto: Grete Dahl

Lars Jakobsen spiller til dagligt i 1. division, men er klar til at tage springet op i håndboldligaen til sommer.Foto: Grete Dahl

AALBORG:Med 72 fuldtræffere i denne sæson indtager Lars Jakobsen foreløbig andenpladsen på topscorerlisten i 1. division for den nordjyske klub Team Vesthimmerland. Sådan så billedet også ud i sidste sæson, og den nordjyske bagspiller er da også klar til en større håndboldscene end landets næstbedste række.

- Jeg vil meget gerne spille i ligaen til næste sæson, men det skal ikke nødvendigvis være i Aalborg Håndbold. Tiden må vise, hvor jeg ender, siger han.

Ingen grund til nervøsitet

Tirsdag eftermiddag tørnede den høje bagspiller ud for Aalborg Håndbold, da de mødte herrelandsholdet i en træningskamp i Gigantium i Aalborg. Nordjyderne tabte kampen 30-29, men mødet med de prominente landsholdsnavne bragte ikke just Lars Jakobsen ud af fatning.

- Der var ingen grund til at være nervøs, så jeg kunne lige så godt spille frisk til, siger han.

Vant til landsholdsspillere i Aalborg

Team Vesthimmerland og Aalborg Håndbold samarbejder på tværs af klubberne. Det betyder, at nogle af Vesthimmerlands spillere får lov til at træne med Aalborg Håndbold et par gange om ugen. Og netop det var grunden til den noget rolige facon hos Lars Jakobsen.

- Det kom ikke som et chok for mig at spille over for landsholdet. Når jeg træner med i Aalborg, står jeg også over for alle deres landsholdsspillere, siger han.

Lars Jakobsen nettede tre gange i træningskampen mod Ulrik Wilbeks tropper.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.