Nordjysk SF’er stemmer nej

Lisbeth Bech Poulsen puster til ilden i SF ved at melde ud, at hun stemmer nej til den omstridte skatteaftale

Lisbeth Bech Poulsen siger, hun vil stemme imod den skatteaftale, som hendes parti har indgået med blandt andre Venstre og De Konservative. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Lisbeth Bech Poulsen siger, hun vil stemme imod den skatteaftale, som hendes parti har indgået med blandt andre Venstre og De Konservative. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det nordjyske folketingsmedlem for SF, Lisbeth Bech Poulsen, vil ikke stemme ja til den skatteaftale, som hendes regeringen har indgået med Venstre og De Konservative.

- Den sociale balance er ikke i orden. Vi har talt dunder mod skattelettelser, betalt af de svageste, og så kan jeg altså ikke gå ud og forsvare, at vi lige præcis gør det, siger Lisbeth Bech Poulsen til NORDJYSKE Stiftstidende.

Bør stå ved aftale

Formanden for SF i Nordjylland, Thorkil Olesen, siger, at han godt kan forstå Lisbeth Bech Poulsens konklusion.

- Men stod jeg i hendes situation, ville jeg nok ikke stemme imod. Min grundholdning er, at når ens parti laver en aftale, må partiets folkevalgte stå ved aftalen, siger Thorkil Olesen.
Det andet nordjyske SF-folketingsmedlem, Pernille Vigsø Bagge, stemmer for aftalen, selv om hun kalder den ”dårlig”. Hun appellerer, at partiet ikke blindt forsvarer alt, regeringen gør.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.