NORDJYSKE Bussen besøger Hals

NORDJYSKE giver kaffe og kage på Torvet mellem klokken 12 og 17

NORDJYSKE Bussen parkerer i dag i Hals. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

NORDJYSKE Bussen parkerer i dag i Hals. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HALS:På NORDJYSKE Medier vil vi gerne blive bedre til at møde vores læsere. Derfor tager vi rundt i regionen med vores nye bus - og tirsdag er det Hals, vi kører til.

I Hals har vi blandt andet set på de udfordringer, som der har været omkring en gruppe unge i byen - det kunne du eksempelvis læse om i søndags i vores avis-sektion Indsigt, hvor vi forsøger at skrive historier, der appellerer til fordybelse. Der er nemlig al mulig grund til at lytte og lære af det, som borgerne i Hals har gjort.

I løbet af 2017 var bymiljøet i den normalt så idylliske havneby plaget en gruppe unge - ifølge nogle af de lokale blev vold, hærværk og stoffer i den periode en del af bybilledet.

Nervøsitet over udvikling

Blandt forældregenerationen var der naturligt nok nervøsitet over udviklingen - og blandt den resterende del af borgerne fyldte uroen og den medfølgende utryghed meget.

Men da det så værst ud, stod borgerne sammen - og i samarbejde med politiet og skolen fik de gjort noget, således at udviklingen i byen i dag er bedret markant. Det har resulteret i den såkaldte Hals-model, som politiet nu vil udbrede til andre byer, hvor der opstår tilsvarende problemer.

Du skal ikke snyde dig selv for at læse den historie, som NORDJYSKE’s journalist Birgitte Sonne Kristensen har skrevet om Hals - fik du ikke gjort det i søndags i Indsigt, så er den tilgængelig via linket her til NORDJYSKE Plus.

Hvis du vil høre mere om, hvordan Birgitte Sonne Kristensen har lavet sine historier, så kan du møde hende - og flere andre fra NORDJYSKE Medier - i løbet af tirsdagen i Hals.

Kaffe og kage

Vi parkerer bussen ved butikken "Uniq" - Torvet 9 i Hals, og vi er til stede fra klokken 12 og frem til klokken 17.

Ved bussen giver vi en kop kaffe og et stykke kage - og har du lyst til en snak, så vil vi blive meget glade for det.

Det kan være, at du har lyst til at fortælle om dine oplevelser med de unge i Hals - eller måske har du noget helt andet på hjerte, for det vil vi nemlig også gerne høre om.

Et af formålene med vores busture er nemlig også at høre om nogle af alle de lokale historier, som normalt ikke når vores ører.

Så kom forbi, hvis du har lyst - det vil vi blive glade for.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.