Nordjyske flytter til midtbyen

Snart flytter NORDJYSKE Medier fra Frederikshavnsvej til midten af Hjørrings byliv

Om en god måneds tid er det her, man finder NORDJYSKE Medier i Hjørring - nemlig på Sct. Olai Plads 6A.Foto: Hans Ravn

Om en god måneds tid er det her, man finder NORDJYSKE Medier i Hjørring - nemlig på Sct. Olai Plads 6A.Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Omkring midten af november er det slut med at køre til Frederikshavnsvej 81, når man skal i kontakt med NORDJYSKE Medier i Hjørring.

Fremover hedder adressen Sct. Olai Plads 6A, en bygning, som tidligere har rummet bl.a. Bikuben, men altså nu skal rumme både nordjyskes redaktion og salgsafdeling.

- Vi har længe haft et ønske om at flytte tættere på både vores kilder og kunder og i øvrigt være til stede centralt i Hjørring byliv. Det er vi glade for nu bliver en realitet, siger Vendsyssel-redaktør Lise Lassen.

De nye lokaler er i øjeblikket ved at blive klargjort til indflytningen af journalister, fotografer, sælgere og salgsassistenter, som med flytningen så at sige vender hjem.

I mange år havde NORDJYSKE Medier, som dengang hed Vendsyssel Tidende, nemlig til huse i Østergade, hvor kilder og kunder havde nem adgang til at kigge ind for at fortælle en god historie eller for at købe en annonce.

Og få en kop kaffe.

- Sådan har det også været på Frederikshavnsvej og bliver ved med at være, når vi flytter. Der vil altid være frisk kaffe på kanden til vores gæster, siger Lise Lassen.

Nye behov og nye muligheder

Flytningen fra Østergade til Frederikshavnsvej skete i 1986, hvor man samlede redaktion, salgsafdeling, trykkeri og distribution.

Det skabte et behov for flere kvadratmeter, hvorfor der blev bygget nyt - et byggeri, som i indbragte Vendsyssel Tidende en pris fra Hjørring Kommune i 1988.

Siden er trykkeriet og distributionen samlet i Aalborg, hvilket gav plads til nye lejere i bygningen.

- Vi har ikke længere behov for så mange kvadratmeter, og det gør det muligt for os at rykke tilbage til midtbyen, hvilket passer os rigtig fint, siger Lise Lassen.

Bygningen på Frederikshavnsvej er solgt til SuperVin.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.