NORDJYSKE Mediers ansvarshavende chefredaktør er pludselig død

En infektion efter en trafikulykke tidligere på ugen kostede fredag eftermiddag ansvarshavende chefredaktør Søren Christensen livet

AALBORG:Flaget på NORDJYSKE Medier er lørdag på halv stang. Mediehusets markante profil, ansvarshavende chefredaktør Søren Rosenlund Christensen er død, 44 år.

Meddelelsen om hans bortgang kom fredag aften.

Inden var gået et kort forløb. Søren Christensen tog, som tilfældet tit var, en tur på sin racercykel onsdag efter arbejde, men i nærheden af Storvorde blev han påkørt bagfra af en bil.

Torsdag blev han i første omgang udskrevet fra Aalborg Universitetshospital, men en infektion i et sår, som han havde pådraget sig ved uheldet, gjorde, at han fredag blev indlagt igen. Da hans tilstand forværredes i løbet af fredagen, besluttede lægerne, at han skulle overføres med helikopter til Rigshospitalet, der er eksperter i behandlingen af infektioner. I helikopteren afgik Søren Christensen ved døden.

Hans død efterlader hans nærmeste, hans venner og hans arbejdsplads i sorg. Tomrummet efter ham er ikke mindst synligt på nordjyske.dk og på avisens lederplads, hvor NORDJYSKEs læsere gennem de seneste måneder har stiftet bekendtskab med hans meninger og hans visioner for både sin arbejdsplads, journalistikken og for Nordjylland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.