Nordjyske OL-stjerner spiller i Frederikshavn

Vendsyssel Elite Badminton får mandag besøg af stærkt Skovshoved-hold

Mathias Hove Andersen
Kamilla Rytter Juhl (tv.) og Christinna Pedersen vandt sølv ved OL i Rio. Arkivfoto: Henrik Bo
Sport 5. september 2016 06:22

FREDERIKSHAVN: Der er gratis entré i Arena Nord, når Vendsyssel Elite Badminton (VEB) mandag aften klokken 19 åbner den nye sæson i Badmintonligaen, og arrangørerne forventer op mod 500 tilskuere til kampen i Frederikshavn.

Gæsterne fra Skovshoved stiller til start med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der vandt sølv ved OL i Rio de Janeiro, og den populære nordjysk duo suppleres blandt andre af velkendte navne som Carsten Mogensen og Joachim Fischer.

- Det er Kamilla og Christinnas første kamp på dansk grund efter OL-sølvet, så vi er slet ikke i tvivl om, at der kommer mange lokale tilskuere for at se dem spille, siger Jan R. Jensen, der er formand i VEB.

Værterne har fået seks nye ansigter ind i truppen, og derfor gør man sig heller ikke forhåbninger om at tage point fra storfavoritterne i sæsonpremieren.

- Det ville nok være for optimistisk, men vi vil selvfølgelig gerne gøre en god figur. Det er vigtigt, at vi hurtigt får de nye konstellationer på plads, så man vil løbe en ekstra meter for sidemanden, forklarer Jan R. Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...