NORDJYSKE Plus om det store brokollaps

Mandag er det 10 år siden, at motorvejsbroen ved Aalborg styrtede sammen - læs om den dramatiske hændelse i NORDJYSKE Plus

Anders Green
Mandag er det 10 år siden, at broen over motorvejen i Nørresundby styrtede sammen. Arkivfoto
Nordjylland 24. april 2016 08:25

NORDJYLLAND: 25. april er det 10 år siden, at en bro over motorvejen i Nørresundby styrtede sammen.

I NORDJYSKE Plus søndag fortæller vi historien om den dramatiske ulykke, der kostede en brobygger livet. Journalist Lone Beck har talt med Svend Christensen - også kaldet Foto-Svend - som stod på broen, da den gav efter. Han troede, at han skulle dø.

Så galt gik det heldigvis ikke, men du kan læse hans historie og se videoklip, hvor han fortæller om hændelsen, der stadig påvirker ham 10 år efter.

Anders Green
Foto-Svend stod på broen, da ulykken skete. Foto: Torben Hansen

Du kan også se en tidslinje over, hvad der skete hvornår i forbindelse med ulykken, og du kan læse om fotografers og journalisters beretning om, hvordan NORDJYSKE Medier dækkede ulykken.

Drama er der også i Game of Thrones. Men hvorfor er så mange millioner mennesker så fascinerede af serien? Sjette sæson af serien har premiere mandag, i NORDJYSKE Plus forsøger vi at give en forklaring på, hvorfor serien er så populær.

I NORDJYSKE Plus er der blandt meget andet også fokus på narkomisbrug i Frederikshavn, hvor situationen ifølge et byrådsmedlem og tidligere misbrugsmedarbejder er dybt bekymrende.

NORDJYSKE Plus kan downloades til iPhones i App Store.

I app´en kan du blandt andet også læse madanmeldelser, filmanmeldelse, baggrundsartikler om aktuelle emner og portrætter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...