NORDJYSKE Stiftstidende forsinket

Avisbude kæmper for at få avisen bragt ud

Også avisbudene har svært ved at komme frem i sneen, og derfor er Nordjyske Stiftstidende forsinket lørdag. Arkivfoto. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Også avisbudene har svært ved at komme frem i sneen, og derfor er Nordjyske Stiftstidende forsinket lørdag. Arkivfoto. Foto: Torben Hansen

NORDJYLLAND:Aftenens og nattens kraftige snefygning tilsat snefald og isslag betyder, at NORDJYSKE Stiftstidende lørdag d. 15. december udkommer med meget store forsinkelser de steder, hvor dette overhovedet er forsvarligt og muligt. Mange vognmænd og avisbude kæmper bravt for at få aviserne omdelt i det meget glatte føre.

Status klokken 17 lørdag er, at det er meget begrænset, hvad der er omdelt, når man kommer uden for byerne. Der er mange steder, hvor lørdagsavisen først kommer med ud søndag. Det gælder især i Thy, omkring Hjørring, omkring Frederikshavn samt omkring Aalborg.

Hvis du vil reklamere over en manglende avis, så henvises til kundeservice på telefonnummer 99353434. Nummeret er åbent søndag frem til kl. 12.

Nordjyske Stiftstidende beklager og håber på Deres forståelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.