Nordjyske virksomheder er glade for vækstplan

Flere elementer i planen vurderes at få god effekt, mens andre vil være helt uden betydning

Hos pumpeproducenten Desmi forudser man som den eneste af de deltagende virksomheder fordele ved alle de punkter af vækstplanen, som er med i spørgeskema-undersøgelsen.Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Hos pumpeproducenten Desmi forudser man som den eneste af de deltagende virksomheder fordele ved alle de punkter af vækstplanen, som er med i spørgeskema-undersøgelsen.Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

NORDJYLLAND:De nordjyske virksomheder er rigtig godt tilfredse med den vækstplan, som SRSF-regeringen fremlagde i sidste uge. Ikke alle elementer betyder noget for alle virksomheder, men de har alle i det mindste glæde af dele af planen.

Det viser en rundspørge, som NORDJYSKE Stiftstidende har foretaget blandt en række virksomheder fra forskellige brancher rundt om i landsdelen.

Først og fremmest er de alle enige om, at det er en rigtig god idé at sænke selskabsskatten

- For den sparede skat vil vi kunne ansætte en ekstra ingeniør. Han eller hun vil kunne omsætte for cirka én million kroner, så det er da helt fint, lyder det fra administrerende direktør Finn Hovalt Mathiasen hos Lyngsoe Systems i Aars, hvor man arbejder med logistikløsninger.

Hos TL Byg i Aalborg har administrerende direktør David Madsen både en tro på og en forventning om, at sænkningen vil resultere i flere arbejdspladser i virksomheden.

Og hos jernstøberiet Dania i Aars oplyser administrerende direktør Per Thy Sørensen, at det på sigt vil forbedre virksomhedens muligheder for at finansiere investeringer og dermed fremtidige aktiviteter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.