NORDJYSKEs bus på besøg ved Næssundfærgen

Tirsdag er det planen, at mediehusets dialogbus skal ombord på Næssundfærgen, der sejler mellem Mors og Thy

Jens Peter Svarrer
NORDJYSKEs bus er tirsdag på visit på Næssundfærgen. Foto: Diana Holm
11. september 2018 12:11 - Opdateret 11. september 2018 12:56

NÆSSUND: NORDJYSKEs bus forlader i dag områdets veje for at stå til søs.

Hvis vind og vejr - og pladsforhold - vel at mærke tillader det, triller mediehusets bus i dag ombord på Næssundfærgen, der sejler mellem Mors og det sydlige Thy.

Her vil vi forsøge at indkredse historien om det unikke færgeprojekt, hvor en række private borgere har taget handsken op, efter at færgedriften for år tilbage blev indstillet fra kommunal side. Borgerne dannede foreningen "Næssundfærgens Venner", fik det gamle skib renoveret og sat i drift igen med passagerbefordring og forskellige arrangementer med sejlads på sundet.

Hvordan har det kunnet lykkes? Hvad er der af nye tiltag programmet? Og hvad betyder en færge for nogle af de mindre erhvervsdrivende og for beboerne på Mors og i Thy?

De spørgsmål vil vi forsøge finde svar på med reportere fra radio, avis og digitale medier hos NORDJYSKE. Og vanen tro er vi klar til at tage en snak om livet i lokalområdet, modtage gode tip og få "vendt avisen" over en kop kaffe og en bid kage.

Så vel mødt på Næssundfærgen - eller færgelejet i Karby på Mors, hvis vind og vejr arbejder imod os. Vi er der fra klokken 12 til 17.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...