Nordstrand før CL-debut: Formen er okay

Hvis Mikkel Beckmann melder fra til FCN's Champions League-debut, ligner det startplads til Morten Nordstrand.

Nordstrand før CL-debut: Formen er okay

Det er fortsat uklart, om Mikkel Beckmann når at blive klar til FC Nordsjællands Champions League-debut mod Shakhtar Donetsk onsdag aften, men hvis angriberen må melde forfald, har mestrene en erfaren erstatning i baghånden.

Morten Nordstrand, der før denne sæson blev hentet i FC København, tripper for at spille fra start, efter at sæsonstarten er blevet noget spoleret af en skade, han pådrog sig i den allerførste superligakamp mod Horsens i juli.

- Det er rigtigt, at jeg ikke har ikke spillet så meget fra start endnu i denne sæson, men formen er okay. Jeg har spillet nogle reserveholdskampe, og jeg fik jo 45 minutter mod FC København, siger Morten Nordstrand.

Han kom på banen kort før pausen i stedet for netop Mikkel Beckmann, da FCN lørdag tabte 1-2 til FC København.

Under mandagstræningen lignede Nordstrand da også træner Kasper Hjulmands alternativ til positionen som forreste angriber mod Shakhtar Donetsk.

- Der er forskellige muligheder, og jeg er en af dem. Jeg er selvfølgelig klar, lyder det fra Nordstrand.

Lige som de øvrige Nordsjælland-spillere går den 29-årige forward ind til Champions League-kampene med stor begejstring, men også med en vis usikkerhed på niveauet i selskab med nogle af Europas bedste klubhold.

- Vi er selvfølgelig alle sammen spændte. Det er noget nyt for os alle, og vi ved ikke helt, hvad det er, vi går ind til, men vi glæder os.

- Klubberne i den internationale topklasse har måske noget højere niveau, end det vi normalt har, men man har set overraskelser før - også i Champions League, siger Morten Nordstrand.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.