Nordstrand håber på europæisk billet til sidst

Hvis FC Nordsjælland kan ende på femtepladsen i Superligaen, er sæsonen "ok", mener angriberen.

FC Nordsjælland-angriber Morten Nordstrand ser frem til sæsonens sidste fire kampe, hvor han og holdkammeraterne jagter femtepladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

Selvtilliden er stor i FCN-lejren inden fredagens udekamp mod Randers FC. I søndags blev FC København nemlig sendt hjem fra Farum med et 0-1-nederlag.

- Hvis det lykkes os at sikre femtepladsen og dermed billet til Europa, vil det være en ok sæson for os, når man tager den dårlige start i betragtning.

- Vi fik en rigtig skidt sæsonstart, men vi har nu endelig kæmpet os fri af bunden og har heldigvis en masse at spille for. I de sidste kampe kan vi måle os mod de allerbedste. Det bliver sjovt, siger Morten Nordstrand til klubbens hjemmeside.

FCN indtager sjettepladsen i Superligaen med 39 point. Esbjerg på femtepladsen har ligeledes 39 point, men en bedre målscore end Farum-holdet.

Randers har også rigeligt at spille for i fredagens kamp med start klokken 18.30. Med en syvendeplads og 37 point er femtepladsen i den grad også i spil for Randers-mandskabet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst