Nordthy fik klø af Viborgs danmarksmestre

400 fremmødte tilskuere i alle aldre støttede hjemmeholdet Nordthy trods det uundgåelige nederlag i landspokalturneringen til Viborg HKs førstehold

Nordthys Camilla Bundgaard havde det svært mod landsholdsspilleren Louise Burgaard i Viborgs forsvar.Foto: Mogens Laier.

Nordthys Camilla Bundgaard havde det svært mod landsholdsspilleren Louise Burgaard i Viborgs forsvar.Foto: Mogens Laier.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SENNELS:Der fyres konfetti på banen mod de grønblusede gæsters medrejsende tilskuere, og da først Viborg HKs førstehold og regerende danmarksmestre står på midten af banen, og hjemmeholdet IF Nordthy løber ind badet i spotlys i en ellers mørk hal til tonerne af ”let’s get ready to rumble” og overdøvende hyldest, er der ikke mange, der kan se, at hjemmeholdet normalt er at finde i kvindernes serie 1.

Om Nordthy Hallens lydniveau satte ny rekord skal være op til den enkelte tilskuers trykkede trommehinder at dømme, men vildt gik det for sig, da Nordthy trods den overvældende opbakning røg ud med et brag til Viborg HK i femte runde af Landspokalturneringen ved slutresultatet 37-18.

Fra første dommerfløjt var gæsternes fysiske styrke og tekniske snilde en stor mundfuld for Nordthy, men alt dette var for et øjeblik glemt, da Shila Casey efter fem minutter scorede hjemmeholdets første mål på straffekast til et kæmpe jubelbrøl i hallen.

- Det var en fantastisk oplevelse for os alle. Tilskuerne heppede hele tiden, og de jublede endnu højere, når vi scorede. Resultatet betød ingenting, for der var stor opbakning og dejlig stemning fra begge lejre i hallen, fortæller den spillende træner Shila Casey forpustet, så selvom Nordthy fik en lussing af Viborg, var der intet andet end smil på læben hos tabernes træner, og efter kampen var begge mandskaber inviteret på fællesmiddag af Nordthys erhvervsklub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.