Nordthy på vej mod 3. division

Thyboerne mangler kun ét point for at sikre sig oprykning

Jeppe Skadhauge scorede over en tredjedel af Nordthys mål i deres sejr over den nærmeste forfølger fra Tornby. Arkivfoto: Peter Mørk. <i>Foto: Peter Mørk</i>

Jeppe Skadhauge scorede over en tredjedel af Nordthys mål i deres sejr over den nærmeste forfølger fra Tornby. Arkivfoto: Peter Mørk. Foto: Peter Mørk

TORNBY:Nordthy fortsætter de suveræne takter og det ensrettede korstog mod oprykningen til herrernes 3. division.

Tirsdag aften havde holdet deres på papiret sværeste opgave på udebane mod deres nærmeste forfølger, men heller ikke det var nogen skræmmende modstander.

Det var et halvamputeret hold, Nordthy tog til Tornby med, men thyboerne kom flyvende fra start. Føringen blev reduceret en smule frem mod pausen, hvor Nordthy skiftede nogle relativt uprøvede spillere ind, der var tilføjet holdkortet på grund af afbud.

Det var dog ikke noget, der kunne true Nordthys dominans, og efter topholdet gik tilbage til startopstillingen, så de sig ikke tilbage, og med en føring på seks og syv mål, blev sejren kørt sikkert hjem.

Sejren betyder, at Nordthy nu kun skal bruge ét point i en af de sidste fire kampe for at sikre sig oprykningen til 3. division.

- Det ser da helt sikkert meget fornuftigt ud. Nu skal vi have de to point søndag, så vi er sikre på oprykningen, og så kan vi eksperimentere lidt i de sidste kampe, siger Kasper Boesen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Kommune ransaget af politiet
Luk