Frederikshavn

Normal er en ret speciel butik

På lørdag åbner den ny dagligvarebutik i Danmarksgade

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er nemt at se at Normal-folkene har erfaring i at åbne nye butikker. Allerede ugen før åbningen, var der sat masser af varer på hylderne og facaden har fået karakter af det ”Normale”. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Over 1000 personer har tilkendegivet, at de deltager, når Normal åbner butikken i Danmarksgade 26. september. Det er måske et tegn på, at Normal, trods navnet, er en ret speciel butik.

Den nye butikschef, ærkefrederikshavneren Anja Christensen, mener også, og måske ikke overraskende, at butikken bliver markant i gågadens handelsliv.

- Faktisk tror jeg, det kan få en stor betydning for byen. Det kan godt blive et trækplaster. Også når vi tænker på placeringen her i Danmarksgade, som har udviklet sig til at blive en form for knudepunkt i midtbyen, fortæller hun og glæder sig over, at netop Frederikshavn bliver stedet, hvor Normal-kædens tredje nordjyske butik slår dørene op. De to andre ligger i Aalborg.

- Det er ingen tvivl om, at der er et stort opland at trække på her, og så skal man absolut ikke glemme det store antal svenske og norske gæster i byen, siger hun.

Normals koncept er at konkurrere på lavere priser. Det opnås ved at parallelimportere dagligvarerne i andre EU-lande.

- Vi køber varerne i andre EU-lande, hvor de er langt billigere end i Danmark, siger Anja Christensen.

Butikken i Frederikshavn åbner lørdag 26. september klokken 8.00, og der serveres hjemmelavet Normal-suppe som er fast åbnings-tradition mellem klokken 11 og 14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.