Norman og Quaade slutter uden for VM-podiet

Der var ingen medaljer, men tre danskere sluttede i top-syv ved U/23-rytternes VM i enkeltstart.

Norman og Quaade slutter uden for VM-podiet

Lasse Norman Hansen og Rasmus Quaade var lige nøjagtig ikke hurtige nok til at blande sig i medaljekampen, da der mandag blev kørt VM-enkeltstart i U/23-klassen.

De to danskere måtte se russiske Anton Vorobyev tage guldet, mens de to australiere Rohan Dennis og Damien Howson vandt henholdsvis sølv og bronze.

Den danske OL-guldvinder i omnium, Lasse Norman Hansen, var den dansker, der var tættest på podiet, og på første og anden mellemtid lå han til en bronzemedalje.

Den hurtige fynbo var i sidste ende kun 2,16 sekunder fra at nå det nederste trin på skamlen.

Rasmus Quaade, der vandt VM-sølv i København for et år siden, kørte ikke i helt samme tempo, og han var næsten 10 sekunder langsommere end Norman Hansen.

Den tredje danske deltager, Rasmus Sterobo, sluttede på en syvendeplads, og dermed klarede Danmark sig generelt godt i VM-enkeltstarten, hvor 68 ryttere stillede til start.

- Det er stadig en talentudviklingsklasse, men det er brandærgerligt, at vi ikke vinder en medalje. Det er fantastisk med tre mand i top-syv, siger direktør i Danmarks Cykle Union, Jesper Worre.

- Hos juniorerne blev Mathias Krigbaum nummer fem. Han var også to sekunder fra bronze. Det er irriterende tæt.

- Der er kæmpe forskel på at få en medalje og ikke få en medalje, men det bekræfter, at talentarbejdet er godt, siger Worre.

U/23-enkeltstarten blev kørt over 36 kilometer fra Landgraaf til Valkenburg i Holland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.