Norske mestre puffer Randers HK helt ud af CL

Camilla Dalby og de danske håndboldmestre er færdige i Champions League efter hjemmebanenederlag til Larvik.

Norske mestre puffer Randers HK helt ud af CL

Randers HK har med et nederlag på 26-31 til de norske mestre fra Larvik udspillet alle chancer for at avancere til semifinalerne i Champions League.

Fire nederlag i fem gruppekampe betyder, at de danske mestre ikke kan nå at udrette noget i holdets sidste opgør ude mod ungarske Györ.

Lørdagens nordiske mestermøde blev præget af fejl, og det var blandt årsagen til, at træner Jan Leslie kunne se sine spillere udligne til 4-4 efter en skidt indledning, hvor de norske gæster bragte sig i front med 3-0.

Selv om nordmændene aldrig ramte sit højeste niveau, så fik Randers-spillerne heller ikke lov til at slå et hul. Det så ellers meget lovende ud i begyndelsen af anden halvleg, hvor hjemmeholdet bragte sig foran 17-15 efter 15-15 ved pausen.

Der var på forhånd blevet regnet på Randers HK's avancement-muligheder, og kravet mod Larvik var en sejr på minimum seks mål, hvis det danske mesterhold skulle bevare chancen.

Midtvejs i anden halvleg måtte Randers' spanske playmaker Macarena Aquilar skadet forlade banen, og derfra kunne danskerne ikke stille noget op.

Selv om målmand Chana Mason gjorde det godt, så var hun mange gange chanceløs, når nordmændene havde spillet sig igennem et mere og mere desillusioneret og opgivende dansk forsvar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.