Norskov i stiv kuling på Strandby Havn

Mathias Käki og Co. er tilbage og i fuld gang med at optage anden sæson af politiserien

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Byens entreprenør, Casper ’Bonden’ Bondesen (Jacob Hauberg Lohmann), er blevet afsløret som narkobagmand. Her har han besøg af Tom Noack (Thomas Levin) i fængslet. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2).

STRANDBY:- Det er helt vildt fantastisk at være tilbage og filme igen med alle de mennesker, der har kæmpet så hårdt. For mig er det helt specielt, fordi jeg nu laver det, jeg elsker allermest.

Det siger skuespilleren Mathias Käki Jørgensen i en kort pause under SF Film Productions optagelser til Norskov 2.

Vi er på Strandby Havn, og der blæser en kuling, der i styrke er tæt på den seerstorm, der rejste sig, da TV2 besluttede at stoppe politiserien efter Sæson 1.

På hjemmebane

Mathias Käki var en af de hårdeste kritikere af den beslutning, så derfor glæder han sig ekstra meget i dag.

- Jeg elsker den serie, og synes, det var lidt en falliterklæring at stoppe på grund af nogle tvivlsomme seertal. Så har man ikke kæmpet hård nok, siger den unge frederikshavner.

Der ikke vil røbe, om han virkelig overlevede som Oliver i sidste afsnit af Sæson 1.

- Måske er det bare flashbacks, vi optager nu. I må følge med og se, hvad der sker, siger han hemmelighedsfuldt.

Politimanden Tom

Thomas Levin, der spiller en anden hovedrolle som politimanden Tom Noack, er også glad for "Norskov".

- Jeg har fået nogle venner, der bor heroppe, og det har udviklet sig til mere varige relationer. Og så giver det nogle stærke bånd til alle de mennesker, der er med. Vi kommer tæt på hinanden, siger den 38-årige skuespiller, der i rollen som politimanden Tom Noach oplever "Norskov" i forandring.

Hans gamle ven "Bonden" sidder i fængsel efter at være afsløret som narkobagmand. Familiesandheder er kommet på bordet, og byens orden er kastet op i luften.

"Wild Hogs"

Tilbage på Strandby Havn ruller en gruppe motorcykler ind på kajen. Forrest kører Hanne Rydal Thomsen, kvinden bag Facebooksiden "Bevar Norskov".

Hun er statist, og sammen med sine motorcykelvenner spiller hun rockerbanden "Wild Hogs".

Sæson 2 er en sommerserie, og derfor er der ikke så mange optagelser på isstadion som i Sæson 1. Og dog. Jackie, borgmesterens kone, er med i en erhvervsklub, der holder til i skøjtehallen, og andre locations i Sæson 2 er Sæby Havn og Frederikshavn Havn. De sidste rester af Munkebakkeskolen er stadig politistationen i "Norskov", ligesom der bliver filmet i retten i Hjørring.

Optagelserne skal være færdige ved udgange af juni, og Sæson 2 af "Norskov" får premiere til efteråret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.