Novo Nordisks topchef gennem 16 år stopper

Lars Rebien Sørensen, Novo Nordisks ikoniske topchef, stopper ved udgangen af 2016. Det skriver selskabet.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Rebien CEO 4 Foto: Free/Novo Nordisk

Novo Nordisks topfigur Lars Rebien Sørensen er færdig i selskabet. Det skriver Novo Nordisk i en besked via Fondsbørsen.

Lars Rebien Sørensen har stået i spidsen for Novo Nordisk i 16 år og har fået en stor del af æren for at gøre selskabet til den globale milliardsucces, det er blevet.

- På vegne af Novo Nordisks bestyrelse og virksomhedens medarbejdere vil jeg gerne takke Lars for hans fremragende lederskab, støtte kurs og engagement i Novo Nordisk gennem såvel gode som svære tider igennem hans 34 år i virksomheden, skriver bestyrelsesformand for Novo Nordisk Göran Ando.

Ejerne af Novo Nordisk, Novo Nordisk Fonden og Novo A/S, vil indstille, at Lars Rebien Sørensen bliver medlem af de to selskabers bestyrelser.

- Det har været en ære at arbejde her i mere end 30 år og at have haft rollen som administrerende direktør i en periode, hvor vi har haft mulighed for at skabe vækst i forretningen, opbygget en stærk pipeline og lanceret vigtige nye produkter til gavn for vores patienter, vores aktionærer og vores medarbejdere, skriver Lars Rebien Sørensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.