Mariager

Nu arbejder hun bare for glæden

Ruth Domino er stoppet som ansat på Enggården, men giver nu beboerne en frivillig hjælpende hånd og stifter en støtteforening 14. november

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Og så det store knus.

Ruth Domino arbejdede indtil for kort tid siden på Enggården i Mariager, et botilbud for psykisk og fysisk handicappede voksne. Hun er fyldt 60 og vil gerne hjem og være mere sammen med sin mand Folmer, have mere tid til børn og børnebørn, til hunden og katten, haven og livet og sidst men ikke mindst - beboerne på Enggården. Nedskæringer i flere omgange betyder, at der ikke som tidligere er så mange muligheder for at lave de sjove ting for beboerne. Derfor og fordi hun elsker arbejdet har hun taget initiativ til stiftelse af en venneforening, hvis medlemmer skal hjælpe til ved særlige arrangementer og i det hele taget højne beboerne livskvalitet, hjælpe og støtte, hvor der er brug for det. Der er stiftende generalforsamling i venneforeningen på Enggården mandag 14. november. Enggårdens leder Kris Mølgaard hilser initiativet velkomment.