Nu blander Anistons inderkreds sig i Brangelina-bruddet

Stjernens veninde Courteney Cox og mand, Justin Theroux, raser over, at Aniston er trukket ind i Pitts brud.

Courteney Cox poses at premiere in Los Angeles, California, Courteney Cox Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Courteney Cox poses at premiere in Los Angeles, California, Courteney Cox Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Efter 12 års forhold, hvoraf to af dem var som mand og kone, bekendtgjorde Angelina Jolie tidligere i september, at hun og Brad Pitt skal skilles.

Jolie begærede skilsmisse af hensyn til "familiens velbefindende" og søger samtidig fuld forældremyndighed over parrets seks børn.

Parret mødte hinanden under indspilningerne til "Mr. & Mrs. Smith" i 2004, og kort tid efter Pitts skilsmisse fra "Venner"-stjernen Jennifer Aniston stod han og Jolie frem som kærester.

Selv om Aniston for længst har fundet kærligheden på ny i ægteskabet med skuespilleren Justin Theroux, er trekantsdramaet mellem hende, Jolie og Pitt atter hvirvlet op igen, så nu forsøger Anistons "Venner"-veninde Courteney Cox at beskytte skuespillerinden.

- Jeg synes, vi forværrer det ved overhovedet at tale om det. Hun har intet med det at gøre, raser Cox nu kortfattet i en kommentar til mediet Entertainment Weekly.

Selv har Aniston forholdt sig tavs, men hendes nuværende mand, Justin Theroux, har for nylig også knyttet en kommentar til Brangelina-bruddet og ligesom Cox raset over, at Aniston bliver trukket ind i det.

- Det er nonsens. Og det er chokerende, hvordan det er blæst op, når der sker langt mere alvorlige ting i verden, sagde 45-årige skuespiller til The Business Insider.

- Som skilsmissebarn ved jeg, hvor forfærdeligt det er for børnene, og det er egentlig det eneste, man kan sige, sagde han.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.