Nu er det Jönssons tur

AaB-angriberen får spilletid i de kommende testkampe

Rasmus Jönsson (tv.), der her ses under torsdagens sene træning, får spilletid i de to kommende testkampe. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Rasmus Jönsson (tv.), der her ses under torsdagens sene træning, får spilletid i de to kommende testkampe. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: Rasmus Jönsson var ikke med i truppen, da AaB tabte 2-4 til CSKA Moskva i den første testkamp i Spanien.

Svenskeren var også på skånekost ved fredagens enlige træning, men han skal bidrage i de kommende kampe på træningslejren.

- Han skal kun på banen hver anden dag, men han får spilletid mod Shakhtar Donetsk, siger cheftræner Kent Nielsen forud for lørdagens møde med de ukrainske mestre.

Tættere på topformen

Angriberen følger et program, der skal skåne lysken. Efter en operation i maj 2014 havde svenskeren en fodboldpause på otte måneder. Cheftræneren forventer alligevel, at der snart er mere at hente fra de farlige fødder.

- På den korte bane håber vi, at han kan være en joker. Spilletid i de kommende kampe skal helst bringe ham tættere på topformen, så vi på den lange bane kan give ham fuld spilletid, siger Kent Nielsen.

Kampen mod Shakhtar Donetsk spilles klokken 19, og træningslejren i Spanien rundes af på mandag, hvor AaB møder Torpedo Moskva.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.