Nu er Stephan Andersen igen førstevalg

Den danske landsholdsmålmand kan se frem til spilletid i Evian efter klubbens trænerskifte.

Nu er Stephan Andersen igen førstevalg

Den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen kan endelig se frem til spilletid i sin franske klub Evian, efter at klubben i sidste uge skiftede træner.

Den nye mand på trænerbænken, den hidtidige sportsdirektør Pascal Dupraz, fortæller nemlig, at han satser på danskeren som den nye førstemålmand.

- Jeg har givet målmændene min beslutning onsdag eftermiddag, og her har de fået at vide, hvem der er førstemålmand. Det bliver Stephan Andersen, der kommer til at stå for os.

- Et af mine vigtigste synspunkter er, at man skal tænke logisk. For mig er det logisk, at Stephan skal stå, siger Pascal Dupraz til tipsbladet.dk.

- Stephan Andersen er landsholdsspiller i Danmark, han spillede nogle gode kampe for os i sidste sæson, og han gjorde det rigtig godt under EM i sommer. Det er oplagt, at han skal være vores målmand, lyder det fra Pascal Dupraz.

Den tidligere træner Pablo Correa indledte sæsonen med 35-årige Bernard Laquait mellem stængerne. Efter blot et point i de første fire kampe blev Correa dog fyret i sidste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.