Nu går den vilde skattejagt

Storsvindler Stein Bagger er løsladt og alle holder øje med ham i håb om at finde de 200 millioner, der mangler fra svindelsagen mod ham

Stein Bagger bliver overvåget - af alle. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Stein Bagger bliver overvåget - af alle. Arkivfoto Scanpix Denmark

KØBENHAVN:Stein Bagger - Danmarkshistoriens største it-svindler - er netop blevet løsladt efter fem års fængsel.

Det skriver Ekstrabladet.

Og med svindlerens løsladelse får en af de største skattejagter i Danmark også ind.

For Stein Bagger svindlede angiveligt for omkring en milliard kroner. 200 millioner af de penge menes storsvindleren at have stoppet til side, inden tæppet blev revet væk under ham i IT Factory-skandalen.

På grund af de manglende 200 millioner kroner i IT Factory-sagen er det langt fra sikkert, at Stein Bagger får fred, selvom han har udstået sin straf.

Kurator i boet efter IT Factory, Boris Frederiksen, siger til Ekstra Bladet, at alle - både politi, kreditorer og måske kurator - have blikket stift rettet mod Stein Bagger og dennes gøren og laden.

- De (politiet, red.) har gjort, hvad de kunne frem til nu, og det vil de uden tvivl blive ved med, siger han til Ekstra Bladet.

Stein Bagger forsvandt i 2008 uventet under en forretningsrejse i Dubai i en uges tid efter at svindelskandalen begyndte at rulle.

Siden gik turen til New York og derefter Los Angeles, hvor han meldte sig selv til politiet.

I de 10 dage på flugt er der ingen, der har viden om hvad Stein Bagger foretog sig. Hårdnakkede rygter går på, at Stein Bagger har gravet pengene ned et sted på bilturen fra New York til Los Angeles.

- Hvis han pludselig opfører sig anderledes eller simpelt hen ser velhavende ud, så er det interessant. Der vil løbende blive holdt øje med ham i et passende omfang, siger Boris Frederiksen til Ekstra Bladet.

Også den kriminelle underverden skulle angiveligt holde øje med Stein Bagger, fordi han efter sigende har gæld i den verden - også .

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden