EMNER

Nu har Charlotte en computer

Charlotte Nørby med indkøbsvognen fyldt med fladskærms-tv og computer. Efter halvanden time havde hun købt for 25.000 kroner.

Charlotte Nørby med indkøbsvognen fyldt med fladskærms-tv og computer. Efter halvanden time havde hun købt for 25.000 kroner.

AALBORG:En aften sad Charlotte Nørby med en veninde og snakkede om en konkurrence på radio Guld FM, hvor en heldig lytter kunne vinde 25.000 kroner at shoppe for i Aalborg Storcenter. - Jeg havde ingen computer, så jeg sagde, at hun kunne da melde mig til konkurrencen, fortæller Charlotte Nørby. Det gjorde hun og i dag har Charlotte Nørby en computer, for hun vandt i søndagskonkurrencen. Fire lyttere dystede i viden om priser, og hver gang udgik den, der var længst fra den rigtige pris. - Det var først til sidst, at jeg kom tættest på, siger Charlotte Nørby, der kommer fra Hanstholm, men bor i Thisted, hvor hun arbejder som pædagog i en døgninstitution for handicappede børn. Efter konkurrencen fik Charlotte Nørby to timer til at bruge nøjagtig 25.000 kroner i minimum ti butikker i storcentret. Hvis tiden løb fra hende eller beløbet var forkert, ville alle tingene gå tilbage til butikkerne. - Det allerførste, jeg købte, var en fladskærm og så computeren, siger Charlotte Nørby, der havde en svigerinde med til at holde styr på, hvor mange penge, hun havde brugt, samt ikke mindst tiden. Der var dog en halv time i overskud, da Charlotte Nørby sluttede supershoppeturen af med at blande slik, så hun kom op på de magiske fem og tyve tusinde kroner og nul ører. Bagefter satte hun sig ud i en limousine, der kørte hende hjem til Thy. - Det var rigtig dejligt, konstaterede Charlotte Nørby oven på en shoppetur, der nok kunne få de fleste kvinder (og mænd) til at savle af misundelse. Udover fladskærm, computer og slik, købte Charlotte Nørby også tøj, frugt, bøger, smykker, legetøj, sodavand og ure.