Nu igen: Fartdjævel i Tingskoven

Bilist måtte kun køre 70 - men han kørte langt mere end det

Jens Hukiær
Det var her på Trekronervejen i Tingskoven ved Fjerritslev, at en bilist torsdag morgen blev målt med 133 kilometer i timen, selv om fartbegrænsningen lyder på 70 på stedet. Arkivfoto: Bent Bach
Trafik 12. oktober 2018 14:08 - Opdateret 12. oktober 2018 14:17

FJERRITSLEV: De kører stærkt ude i vest. I hvert fald blev en bilist torsdag morgen ved en politikontrol på Trekronervejen i Tingskoven øst for Fjerritslev målt til en hastighed på hele 133 kilometer i timen på et sted, hvor højest tilladte hastighed er 70 kilometer i timen.

Politiet fik stoppet den hurtigtkørende bilist, der nu kan se frem til en bøde og en betinget frakendelse af retten til at køre bil.

Der var i tilfældet torsdag morgen tale om en laserkontrol, men lederen af Den Automatiske Trafikkontrol, politiassistent Kim Haubro, Nordjyllands Politi, oplyser, at det er et generelt problem, at bilisterne kører stærkt på vejene i Tingskoven.

- Sidst vi var derude - det var 9. august i år - var der en bilist, der kørte hele 143 kilometer i timen gennem Tingskoven, fortæller Kim Haubro.

Så der er ingen tvivl om, at det er et af de steder, hvor trafikkontrollen vil slå til igen - også med fotovognene, forsikrer Kim Haubro.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...