Nu kan du købe Supermans tøj

Supermans ikoniske røde og blå dragt kommer nu til salg på en auktion i Californien.

Nu kan du købe Supermans tøj

Har du penge nok og tid til en smuttur til Californien, har du faktisk mulighed for at hænge Supermans helt originale dragt på bøjle i dit eget klædeskab hjemme i privaten.

Det ikoniske Superman - kostume - oprindeligt båret af Christopher Reeve i den legendariske superheltefilm - kommer nemlig på auktion i Californien i denne uge.

Det røde og blå outfit, der er helt komplet med kappe, støvler og hele molevitten, blev sidst båret af Reeve i 1987 i "Superman IV: The Quest for Peace", og det forventes at kunne indbringe ikke mindre end 32.000 dollar på Juliens Auktions salg i Beverly Hills.

Kostumet, der er lavet af designerteamet Bermans & Nathans, blev efter sidste film doneret til et medlem af produktionsholdet. Men det skal altså nu sælges videre.

Martin Nolan fra Julien's Auktionssalg siger, at dragten er i utrolig god stand, og at man endda kan se de små indsyede stropper, hvor "kablerne" blev fastgjort i forbindelse med flyvescenerne i den berømte film.

- Det er et ikonisk outfit, og jeg tror, at det er den eneste gang i historien, at underbukser uden på bukser var et godt look, siger Martin Nolan.

Kostumet vil blive bortauktioneret i løbet af et to-dages salg den 5. og 6. april.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.