Nu kommer cykelparkeringen

P-faciliteterne for de tohjulede ved Thisteds trafikterminal er ved at være på plads. Trafikanter på fire hjul må fortsat være tålmodige

Ni måneder efter indvielsen af den nye trafikterminal er den overdækkede cykelparkering ved at være på plads. Foto: Peter Mørk

Ni måneder efter indvielsen af den nye trafikterminal er den overdækkede cykelparkering ved at være på plads. Foto: Peter Mørk

THISTED:Den nye trafikterminal i Thisted blev taget i brug i begyndelsen af september sidste år. Nu, mere end ni måneder senere, er der omsider udsigt til, at cyklister kan få deres køretøj under tag, mens de rejser videre med tog eller bus.

- Der er nogle aftaler, som har været længe undervejs, siger Lone Løth Bloch, ingeniør i Thisted Kommune, om baggrunden for den forsinkede cykelparkering, som lige nu er ved at blive etableret i den vestlige ende af trafikterminalen.
Kommunen har skullet forhandle med både DSB og Banedanmark om brugen af det areal, hvor cykelparkeringen er etableret. Samtidig har der været lang leveringstid på parkeringsanlægget.

Lange udsigter for p-plads

Men hvor p-anlægget for de tohjulede nu er ved at være på plads, så har det endnu lange udsigter med mulighed for langtidsparkering for biler ved trafikterminalen. P-pladsen er planlagt på arealet vest for cykelparkeringen. Men her mangler Thisted Kommune endnu at få en aftale med Banedanmark. Lone Løth Bloch har ikke noget bud på, hvornår p-pladsen kan være klar.

Et tredje hængeparti skulle derimod snart kunne afsluttes. En såkaldt taktil informationstavle - med ophøjede tegn, der kan læses af synshandicappede - vil ifølge Lone Løth Bloch inden længe kunne leveres af den svenske producent.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.