Mors

Nu kommer huen på

Årets første STX'ere og årets første HHX'er fik huer på i morges

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Da huerne var kommet på, hejste de seks ny STX-studenter flaget sammen. Foto: Peter Mørk

MORS:I dag er en festdag for de første studenter på Mors. Både blåhuede HHX’ere og rødhuede STX’ere kan i disse dage fejre, at de nu er færdige på deres gymnasiale ungdomsuddannelser, og foran dem venter dage med hestevognsture, fest og farver.

De første seks STX'ere fra Morsø Gymnasium fik alle sat huerne på på samme tid. Det skete kl. 8.45, hvorefter flaget blev hejst.

De første rødhuede studenter fra Morsø Gymnasium er Anders Sigurd Mogense, Rune Støvring Gro-Nielsen, Yousef Saad Osaji; Christian Skydsgaard Jørgensen, Jacob Nørgaard og Olivia Lykke Simonsen. De var oppe i den tværfaglige eksamen i Almen Studieforberedelse som det sidste, inden huen kom på, og det er de nybagte studenter godt tilfredse med.

- Det var godt, at det var det fag, vi var oppe i til sidst, for man har haft tid til at forberede sig godt på det i forvejen, så man kommer ikke på glatis, siger Yousef Saad Osaji

Ud over de seks STX'ere blev Nora Al-Fahan fra Morsø Handelsgymnasium den første HHX'er på Mors, der fik hue på i år. Det fik hun kl. 10.

Hun var oppe i engelsk i sin sidste eksamen, og den gik godt. Hun var fuldt ud tilfreds med resultatet, og kunne smilende og med blomster i favnen gå ud og hejse Dannebrog mod en blå sommerhimmel.

Både HHX’erne og STX’erne har dimission i denne uge. Fredag på Morsø Gymnasium og lørdag på Morsø Handelsgymnasium. I de dage skal glade studenter fra begge undervisningsinstitutionerne ud på den traditionsrige hestevognstur.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.