Nu siger HIKs webmaster farvel og tak

Striden om indholdet af HIKs hjemmeside får Erik Røgild til at sige stop

Et brud er uundgåeligt og samarbejdet ophører, kan man læse på HIKs hjemmeside om striden mellem Erik Røgild og fodboldformand Bøje Larsen.

Et brud er uundgåeligt og samarbejdet ophører, kan man læse på HIKs hjemmeside om striden mellem Erik Røgild og fodboldformand Bøje Larsen.

HOBRO:Erik Røgild har sagt endegyldigt farvel til det frivillige hverv som webmaster for HIK og vil lukke den hjemmeside ned, som han de seneste fire år har brugt fritid på at passe. På HIKs hjemmeside skriver Erik Røgild: ”Med de uoverensstemmelser der er opstået, mellem formand Bøje Larsen og webmaster på HIKs hjemmeside, under et møde tirsdag den 15-08-06, er et brud uundgåelig og samarbejdet ophører. Siden vil blive lukket ned i den nærmeste fremtid. Noget af siden vil genopstå på www.ihobro.dk”. Formand for HIK fodbold Bøje Larsen siger som en kommentar hertil, at det efter hans opfattelse ikke er umuligt, at Erik Røgild vil køre hjemmesiden videre. - Han har tidligere truet med at holde op, så det tager jeg ikke så tungt. Vi har været glade for det han har lavet, men der er bare nogen af de ting, han har taget med, som ikke hører til på hjemmesiden, og det er det, jeg har påpeget, siger Bøje Larsen. - Vi har haft et virkelig godt besøgstal på hjemmesiden. Det er nemt at finde resultater for stort set alle kampe, og resultaterne er lynhurtigt blevet lagt på. Trænerne har også været flinke til at melde ind, noterer Bøje Larsen. Bøje Larsen kan ikke forestille sig HIK uden egen hjemmeside på internettet. Han har snakket med to-tre personer, der i givet fald kunne overtage arbejdet med at lave hjemmesiden, hvis Erik Røgild gør alvor af at gå. Erik Røgild fastslår, at det er uigenkaldeligt forbi med hans arbejde for HIKs hjemmeside, og at bruddet skyldes de besværligheder, der har været mellem ham og Bøje Larsen det seneste års tid. - Jeg havde tænkt mig, at jeg skulle have det hyggeligt, sjovt og rart i min pensionisttilværelse. Jeg gider ikke at brug ressourcerne på at slås med Bøje, siger den tidligere webmaster. Erik Røgild vil kun nedlægge den del af HIKs hjemmeside, der kommer ham selv ved, forklarer han: - Jeg vil fjerne alle de billeder af fodboldklubberne, jeg har taget gennem de seneste fire år. Men der vil stadig stå navne og telefonnumre på bestyrelsesmedlemmerne. Erik Røgild har allerede oprettet en ny hjemmeside, www.ihobro.dk, der delvist kan blive en konkurrent til HIKs hjemmeside, idet den efter planen skal have stof med om HIKs ungdomsafdeling. Han har også sagt ja til et tilbud fra naboklubben IK Rosendal om at blive webmaster for dens hjemmeside.