- Nu skal ingen holde os tilbage

Rasmus Würtz var helt klar til fest efter pokaloverrækkelse

Søren Olsson
Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen var endnu engang fælles om at løfte trofæet for første gang. Foto: Torben Hansen
Fodbold 18. maj 2014 20:45 - Opdateret 18. maj 2014 20:56

AALBORG: For anden gang på fire dage kunne viceanfører Rasmus Würtz sammen med anfører Thomas Augustinussen løfte et trofæ over hovedet, da de endelig fik det synlige bevis på det mesterskab, de sikrede sig for en uge siden i Slagelse.

Kulmination på en eventyrsæson både for klubben og midtbanespillere, der har fundet tilbage på et helt fantastisk niveau i denne sæson. Endda bedre end dengang, han forlod AaB og drog mod storbyen og en kontrakt i FC København.

- Hvor er det hele bare helt fantastisk, og man havde jo ikke kunnet forestille sig det her scenarie inden sæson. Opbakningen har været fænomenal, og Aalborg må bare være den fedeste by at blive dansk mester i, siger Rasmus Würtz.

Mandag eftermiddag skal han sammen med holdkammeraterne Jakob Ahlmann og Kasper Kusk stille i den danske landsholdslejr.

I dag er der ikke noget, der skal holde os tilbage. Nu er vi blevet holdt lidt igen fra to fester allerede i den her uge - det skal ikke ske mere. Og så regner jeg med, at jeg kan holde den kørende hele aftenen på ren eufori. Det må være en del af festen, så jeg kan også stille nogenlunde frisk mandag eftermiddag, siger midtbanespilleren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...