EMNER

Nu skal julen reddes

Dansk Folkehjælp i Hjørring vil hjælpe enlige forsørgere på hjemmebanen

Der bliver samlet ind til enlige forsørgere på kontanthjælp med hjemmeboende børn.

Der bliver samlet ind til enlige forsørgere på kontanthjælp med hjemmeboende børn.

HJØRRING:Enlige forsørgere på kontanthjælp med hjemmeboende børn i Hjørring har i denne måned mulighed for at søge om julehjælp, hvis økonomien er for træng til at holde en ordentlig jul.

Dansk Folkehjælps lokalafdeling i Hjørring har nemlig besluttet sig for at vende blikket hjemad, efter i mange år at have koncentreret sig om at renovere et døvebørnehjem i Rumænien.
- Selvfølgelig er der gode humanitære projekter i udlandet, man kan støtte op om, og vi har stor respekt for det arbejde som Dansk Folkehjælp laver i den forbindelse. Men vi vil gerne kunne se resultatet af det, vi gør. Og det kan vi i højere grad se med julehjælpsindsamlingen, siger Ole Carlsen, der er formand for Dansk Folkehjælps afdeling i Hjørring.
Lokalafdelingen er derfor gået i gang med at samle penge ind til den lokale julehjælpsindsamling. I den kommende tid vil Dansk Folkehjælp være synlige gennem opstillede indsamlingsbøsser rundt omkring i byen, ligesom at de også vil være at finde i gågaden med indsamlingsbøsser under armen, når det nærmer sig december.
- Det er i en god sags tjeneste, at man støtter. Og bevidstheden om at være med til at give nogle underbemidlede familier en god jul, det er en god motivation, mener Ole Carlsen.

I øjeblikket er lokalafdelingens mål, at hele 50 trængende familier i Hjørring og omegn skal kunne få en julepakke bestående af julemad for 500 kroner, samt gavekort til legetøj og sportsudstyr til børnene for i alt 1000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.