Nu uddeler Chelsea ros til dommeren

Chelsea-manager Roberto Di Matteo roser dommeren i Swansea-kamp efter ugens kontroverser med dommerstanden.

Nu uddeler Chelsea ros til dommeren

Chelsea har ikke været populær hos den engelske dommerstand den seneste uge, hvor Champions League-mestrene har langet godt ud efter dommerne.

Men efter lørdagens 1-1-kamp ude mod Michael Laudrups Swansea er der kun ros tilovers for Kevin Friend, der dømte opgøret.

- Jeg må sige, at dommeren og linjedommerne var meget dygtige. Kevin Friend gjorde det godt undervejs, så begge hold var rolige, og han lod spillet flyde ganske fint, siger Chelsea-manager Roberto Di Matteo ifølge AFP.

- Dommeren havde ingen indflydelse på kampen. Jeg gratulerede ham efter kampen for en god indsats, siger italieneren.

Lørdag inden Swansea-kampen kom det frem, at flere dommere i øjeblikket overvejer at boykotte Chelseas kampe, efter at klubben i forbindelse med sidste uges nederlag til Manchester United gik til verbalt angreb på dommer Mark Clattenburg.

Chelsea var straks efter nederlaget ude med kritik af 37-årige Mark Clattenburg, der ikke mødte megen forståelse for, at han havde udvist to Chelsea-spillere.

Samtidig har klubben beskyldt Mark Clattenburg for upassende sprogbrug over for Chelseas mørkhudede midtbanespiller John Obi Mikel. Engelske medier mener at vide, at der er tale om racistiske anklager mod dommeren.

Politiet og det engelske fodboldforbund (FA) undersøger, om der er hold i de anklager. Mark Clattenburg har erklæret sig uskyldig, og det lader til, at de fleste Premier League-dommere bakker ham op.

Så hjalp det heller ikke, at Roberto Di Matteo tidligere på ugen også sagde, at han blot ønskede, at Chelsea blev behandlet fair. Han brugte en kamp fra sidste sæson mod Queens Park Rangers som eksempel. Her fik Chelsea også to spillere vist ud.

Roberto Di Matteo siger dog nu, at hverken han eller Chelsea-spillerne har problemer med dommerne.

- Jeg taler ikke med mine spillere om dommeren inden en kamp. Generelt har vores hold et godt forhold til dommerne. Der skal være sket noget helt usædvanligt, før mine spillere reagerer. Generelt er vi et fair hold, lyder det fra Roberto Di Matteo.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.