Nu vil han også være modekonge

Tøj og parfume skal skabe ny vækst for online-butikken Coolshop

Direktør og medejer Jacob Risgaard: - Ideen med Coolshop er jo ikke kun at forhandle spil, men alle former for ”cool” varer. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Direktør og medejer Jacob Risgaard: - Ideen med Coolshop er jo ikke kun at forhandle spil, men alle former for ”cool” varer. Foto: Henrik Bo

NØRRESUNDBY:Coolshop i Nørresundby, der er Danmarks største online-forhandler af computerspil og spilkonsoller, går nu også ind i modebranchen. Det sker med opkøbet af en anden hurtigtvoksende Nørresundby-netbutik, Streetman, som sælger modetøj til herrer.

Samtidig udvider Coolshop sit eksisterende sortiment med endnu en produktgruppe, nemlig parfume.

Dermed er virksomheden stærkt på vej til at realisere sin strategi om at være andet og mere end en spilforhandler. I forvejen sælger Coolshop også gadgets, hovedtelefoner, højttalere, legetøj og oplevelser - det sidste i samarbejde med Aalborg-virksomheden Bellevue.

Lidt for sløve

- Vi startede for 11 år siden, og væksten i salget af spil og konsoller er gået så stærkt, at vi har været lidt for sløve til at få nye produktgrupper med. Men det sker så nu.

Ideen med Coolshop er jo ikke kun at forhandle spil, men alle former for ”cool” varer - hvilket for os vil sige varer af høj kvalitet. Det er simpelthen for dyrt og for besværligt at handle online med varer af dårlig kvalitet, forklarer Jacob Risgaard, direktør i og medejer af Coolshop.

Den tilgang føres videre med opkøbet af Streetman, der handler med etablerede mærkevarer som Adidas og Hugo Boss.

- Vi går efter at blive en betydelig spiller inden for modetøj i Norden, fortæller Streetmans nye direktør Thomas Fisker Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk