Nul-årigt firma rider på bølge af succes

Safe Ocean Service forventer snart at beskæftige op til 30 ansatte

2012 har været et rigtig godt år for det nystartede firma og ejerne forventer, at det kommer til at gå rigtig stærkt de næste par år.

2012 har været et rigtig godt år for det nystartede firma og ejerne forventer, at det kommer til at gå rigtig stærkt de næste par år.

NORDJYLLAND:Endnu før Hirtshals-firmaet Safe Ocean Service kan fejre et års fødselsdag, er det lykkedes virksomheden at få flere store kunder i hus.

Service- og ingeniørfirmaet så dagens lys i marts 2012. På meget kort tid voksede det fra 3 til 12 fastansatte, og man forventer at kommet op på mellem 25-30 fastansatte i løbet af 2013.

Safe Ocean Service sender folk ud til opgaver på offshore-projekter både som projektledere og som ”hands-on”.

Flere store kunder

Firmaet har efterhånden haft opgaver for flere af de store spillere inden for den danske og norske offshore-sektor - blandt andet Mærsk, Statoil og Trans Ocean.

Safe Ocean Service har ikke eget værksted, men allierer sig typisk med værksteder, som hjælper med at udføre større serviceopgaver.

Holdet bag Safe Ocean Service består af de to ejere Thomas Nielsen og Chris Durhuus, samt af et hold af maskinmestre, elektrikere, skibsmontører, hydraulikere, elektro- og rigmekanikere.

Nordjysk mandskab

Mandskabet ved Safe Ocean Service er rekrutteret udelukkende i Nordjylland, og på grund af en øget efterspørgsel på sådanne kompetencer er der løbende behov for mere mandskab.

Behovet for renovering af borerigge var præcis, hvad der fik de to ejere til at etablere firmaet for knap et år siden.

- Mange rigge skal renoveres, og vi kunne hurtigt se mulighederne i at starte et firma, som kan håndtere disse opgaver.

Gode kontakter

-Derudover havde vi allerede kontakt til en masse dygtige håndværkere, der kunne bruges til sådanne projekter. De to ting blev afsættet til vores nye forretning, som siden har vist sig at have gode vækstmuligheder flere år frem i tiden, siger administrerende direktør Thomas Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Nu skal vidnerne afhøres
Luk