Nulløsning mod nedrykningsrivaler

Sidste testkamp gav intet entydigt svar på FC Hjørrings overlevelseschancer

FC Hjørrings cheftræner Søren Kusk fik en nulløsning med fra forårets sidste testkamp. Foto: Bent Bach. <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

FC Hjørrings cheftræner Søren Kusk fik en nulløsning med fra forårets sidste testkamp. Foto: Bent Bach. Pressefotograf Henrik Bo

HJØRRING:På en ishamrende kold dag kunne hverken FC Hjørring eller Skive finde det offensive touch. 0-0 sluttede testkampen som var FC Hjørrings sidste inden det går løs i forårspremieren næste søndag på udebane mod HB Køge.

- Der var både plusser og minusser. Fysisk er vi ok med, og vi står også godt nok i forsvaret. Men vi kommer til alt for få chancer i dag, og så giver vi dem nogle chancer på et par standardsituationer, som vi med vores hold, ikke må give væk, reflekterer Søren Kusk, cheftræner i FC Hjørring.

Skive er en af FC Hjørrings argeste rivaler til den sidste nedrykningsplads fra 1. division. På baggrund af dagens test, kan man ikke konkludere, hvilken af klubberne der står bedst til den duel.

- Skive ryster os ikke. De er ikke skræmmende. Men det var en jævnbyrdig affære i dag, konkluderer Søren Kusk, der stillede med så stærkt et mandskab, at det sagtens kan være startopstillingen i forårspremieren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.