EMNER

Nuserhunde på besøg i Sæby

Beagleklubben afholdt sit årlige hundetræf i Sæby Fritidscenter

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Privatfoto

Beagle Klubben i Danmark har netop afviklet sit årlige hundetræf - og denne gang var Sæby vært.

Hundene er glade, ivrige, intelligente, snu og ikke mindst madglade. Men så er de faktisk også dygtige sporhunde, fremragende agilityløbere, opmærksomme lydighedshunde – og så se de bare søde ud.
Over 55 familier med hunde – over 150 i alt – deltog i træffet og satte dermed deres præg på Sæby.
- Vores hundetræf har flere formål. Dels skal det skabe nogle hyggelige rammer for vore medlemmer, der kan mødes og dyste i konkurrencer, men mindst lige så vigtigt er det at kunne mødes og hygge med hinanden og hundene, fortæller Lenemarie Seitzberg, der er regionsleder for den nordjyske afdeling af Beagle Klubben, som står som arrangør af træffet.
Træffet blev indledt forrige søndag på Sæby Fritidscenter, hvor et par af boldbanerne var omdannet til en campingplads - og i løbet af blot en dags tid omdannedes boldbanerne til en lille by, hvor små hegn afholdt hundene fra at løbe ud.
- Træffet er det store trækplaster hvert år i klubben. Rigtig mange medlemmer ser frem til ikke blot lejren, men også de mange konkurrencer i form af agility, lydighed, vi har to udstillinger og så en hel masse mindre ”autoriserede” discipliner, blandt andet beaglerally, der er en hurtighedskonkurrence for beagler, fortæller Lenemarie Seitzberg.
De mange hunde og hundeejere har naturligvis sat sit præg på Sæby, hvor sæbynitterne gang på gang har mødt de små nuserhunde på lufte- og indkøbsture med deres mennesker.
Træffet går på skift fra år til år rundt i Danmark. Sidste år var klubben i Ølsemagle ved Køge og næste år går turen til Bornholm.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.