Ny ældre- og sundhedschef ansat i Aalborg Kommune

48-årige Annette Secher er af Magistraten blev pålagt at varetage sundheds- og ældreområdet

Annette Secher er ansat som ny ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune. Her skal hun blandt andet forsøge at skabe ro omkring det omdiskuterede Fremtidens Plejehjem. Arkivfoto
Aalborg 21. september 2015 10:39 - Opdateret 21. september 2015 12:34

AALBORG: Magistraten har mandag godkendt ansættelsen af Annette Secher som ældre- og sundhedschef ved Ældre- og Handicapforvaltningen.

Annette Secher er 48 år og uddannet sygeplejerske. Hun har været ansat som senior manager ved konsulenthuset BDO, hvor hun primært har arbejdet med opgaver inden for ældre- og sundhedsområdet.

Annette Secher har en solid ledelsesmæssig erfaring fra lederstillinger i kommunerne Aarhus, Syddjurs og Rebild og er i gang med en såkaldt ”Master of Public Governance”-uddannelse ved Aalborg Universitet.

Rådmand Thomas Krarup (K) udtaler i forbindelse med ansættelsen:

- Annette Secher er valgt ud af et meget stærkt ansøgerfelt, og der er ved ansættelsen lagt særlig vægt på hendes tydelige og markante ledelsesmæssige profil, hvor strategisk overblik og resultatorientering brænder igennem. Hun har ligeledes naturligvis også en stor viden inden for stillingens faglige område. Jeg glæder mig til samarbejdet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...