Ny AGF-træner får drømmestart med scoring i overtiden

Med et drømmehug fra Danny Olsen og en overtidsscoring af Jens Jønsson afværger AGF for en stund krisesnakken.

Takket være et dommedagshug fra Danny Olsen og en scoring dybt inde i dommerens tillægstid holder AGF sig indtil videre på afstand fra den helt store krisesnak med en 2-1-sejr ude over Sønderjyske.

Et svigende pokalnederlag og en trænerfyring er, hvad AGF har været igennem i denne uge.

Derfor kunne man formode, at AGF ville være glubske som sultne hunde efter at vise sit format. Men det, AGF diskede op med i Haderslev, var diametralt modsat.

Den purunge Jesper Fredberg, der er blevet forfremmet fra assistent til cheftræner kunne se sit hold komme bagud blot få øjeblikke efter dommer Henning Jensens første fløjt i udekampen mod Sønderjyske.

Fredberg nåede blot at få 40 sekunder i plastikhavestolen på Haderslev Fodboldstadion, inden den var gal.

Sønderjyskes nyindkøbte bomber Rubin Okotie blev nedlagt i kampens første angreb, og dommeren pegede straks på pletten.

Daniel Jensen forsøgte sig med en "Panenka" på straffesparket, men chippede bolden på overliggeren. Det hjalp dog ikke AGF, for Sønderjyskes Hallgrimur Jonasson kom først til riposten og headede 1-0-føringen i mål.

Nøjagtigt som i kampen mod AaB var aarhusianernes forsvar hullet som en si, og bagkæden kommunikerede langsommere, end hvis de sendte kommandoer med flaskepost til hinanden.

Sønderjyske kunne nemt have udbygget føringen inden for de første fem minutter.

I stedet for at fortsætte presset, parkerede Sønderjyske bussen foran eget mål. Det blev en farlig beslutning, selvom det længe så ud til, at de stærke sønderjyder ville køre en 1-0-sejr hjem ved bare at stå på kanten af straffesparksfeltet med deres solide firebackkæde.

Men ud af den blå luft kom et drømmehug som sendt fra himlen. Den nyudnævnte landsholdsspiller Danny Olsen kanonerede bolden op i hjørnet til vild AGF-jubel.

Og jublen blev endnu vildere, da Jens Jønsson i kampens 95. minut hentede alle tre point til AGF.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.