Motionsidræt

Ny aktivitets-sted klar

Anlægs med udendørs fitness og motorikbane til børn er klar til brug

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er noget for både børn og voksne i det ny anlæg.Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Brønderslev by har fået et nyt sted, hvor børn og voksne kan tage hen og være sammen. Brønderslev Hallerne har fået et anlæg med udendørs fitness, og det står nu klart og er taget i brug.

- Vi mangler bare lige en fugleredegynge, der var for lille - ellers er vi køreklar, og den er også taget i brug, fortæller halinspektør Christian Brønden.
Pladsen rummer både udefitness redskaber og en legeplads med motorikbane for børn, og den er allerede blevet taget godt imod.
- Idrætshøjskolen står her med hold om morgenen, og børnehaverne kommer på besøg. Vi synes, den er blevet rigtigt fint modtaget, og folk roser den. Det pynter også på det hjørne og giver noget aktiviteter, siger halinspektøren, der også håber på, at den kan give en sidegevinst.
- Det kan også være, at det på lang sigt betyder, at nogle af børnehavebørnene får lyst til at spille noget håndbold. Vi skal skaffe kunderne fra små af, smiler Christian Brønden.
Pladsen er til fri afbenyttelse for alle, der har lyst at prøve.
- Det er meningen, at folk kan få motioneret, og børnene kan træne motorik på forhindringsbanen på legepladsen. Men alle de små kravler også ovre i voksenmaskinerne og synes, det er sjovt, fortæller Christian Brønden.
Der holdes officiel indvielse på torsdag, hvor bla. børnehaver er inviteret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.