Fodboldlandsholdet

Ny angriber presser Bendtner i Arsenal

Arsenal har skrevet en langvarig kontrakt med den franske landsholdsangriber Olivier Giroud

LONDON:Nicklas Bendtners fremtid i Arsenal ser efterhånden ganske tvivlsom ud, efter at klubben netop har sikret sig sin anden offensiv oprustning forud for den kommende sæson.

Først hentede den engelske Premier League-klub den tyske landsholdsangriber Lukas Podolski i FC Köln, og nu skriver Arsenal så på sin hjemmeside, at man har skrevet en langvarig kontrakt med den franske landsholdsangriber Olivier Giroud.
Den 25-årige angriber har gennemgået det obligatoriske lægecheck, efter at han i sidste sæson scorede 21 mål i 36 kampe for de franske mestre Montpellier.
- Vi er fantastisk glade over at have sikret os Olivier Giroud. Han er meget stærk fysisk, fremragende i luften, og arbejder hårdt for holdet, siger Arsenals manager, Arsène Wenger.
- Vi glæder os til, at Olivier kommer til klubben, for han vil tilføje en ny dimension til vores angrebsspil i den kommende sæson, siger Wenger.
Efter Giroud og resten af franskmændene røg ud af EM-slutrunden i kvartfinalen mod Spanien, fløj han direkte til London.
- Det er stort at blive en del af et af de største hold i Europa. Det har været et mål for mig at spille i England, siden jeg var ung, siger Giroud til Arsenals hjemmeside.
Arsenal råder i forvejen over hollandske Robin van Persie, som blev kåret til Premier Leagues bedste spiller i den forgangne sæson af både journalister og spillere.
Både han og Bendtner rygtes dog væk fra klubben, hvorfor Giroud virker som et oplagt indkøb.
Giroud skifter officielt til Arsenal per 1. juli.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.