Ny anholdelse i sag om brand på Jens Stages lejlighed

En 21-årig mand, der er sigtet for brandstiftelse, er blevet varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig.

Det var natten til den 14. juli, at der blev smidt en røgbombe gennem ruden på en lejlighed i Eckersbergsgade i Aarhus. Med røgbomben var en seddel med teksten "I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".

Det var natten til den 14. juli, at der blev smidt en røgbombe gennem ruden på en lejlighed i Eckersbergsgade i Aarhus. Med røgbomben var en seddel med teksten "I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".

AARHUS:Politiet har anholdt en formodet medgerningsmand i sagen om brandstiftelse af fodboldspiller Jens Stages lejlighed i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Manden, der er 21 år gammel, blev tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus varetægtsfængslet til 28. august. Manden, der blandt andet er sigtet for brandstiftelse, nægter sig skyldig.

En 24-årig mand sidder i forvejen varetægtsfængslet i sagen.

Det var natten til den 14. juli, at en eller flere personer omkring klokken 02.00 smed en røgbombe gennem ruden på en lejlighed i Eckersbergsgade i Aarhus.

Der opstod en mindre brandskade, inden ilden gik ud. Ifølge AGF og FC København var der tale om Jens Stages lejlighed.

Fodboldspilleren skiftede fra netop AGF til FC København tidligere i juli.

Den 22-årige arbejdsmaskine nød inden sit skifte til FCK stor anerkendelse hos fans af AGF, da Stage er vokset op i Aarhus og erklæret fan af klubben, som han spillede for.

Den 24-årige, der allerede sidder varetægtsfængslet, erkender at have kastet røgbomben samt at have truet Jens Stage.

Han erkender således at have rettet henvendelse til fodboldspilleren via Facebook og skrevet: "Du kan aldrig være i Aarhus igen - Judas".

På fyrværkeriet, der blev kastet ind gennem et vindue til lejligheden, var der ifølge politiets sigtelse lagt en seddel med ordene:

"I Aarhus straffes forrædere, Judas svin".

Den 21-årige mand er også sigtet for trusler og for at have forvoldt fare for andres liv og helbred, oplyser kommunikationsafdelingen hos Østjyllands Politi.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.