Ny Arsenal-træner efter tiltrængt sejr: Jeg var desperat

Arsenal slog onsdag Manchester United i Premier League og gav træner Mikel Arteta sin første sejr med holdet.

Mikel Arteta tiltrådte som ny Arsenal-træner 20. december.

Mikel Arteta tiltrådte som ny Arsenal-træner 20. december.

LONDON:Den nye Arsenal-træner Mikel Arteta fik en perfekt start på det nye år, da London-klubben onsdag aften sikrede en 2-0-sejr over Manchester United i Premier League.

Det var tiltrængt, mener Arteta, der 20. december overtog Arsenal-mandskabet, der siden blot havde hentet to point i tre kampen inden onsdagens sejr.

- Det føles fantastisk. Jeg er så glad og stolt af spillerne. Fysisk faldt niveauet i anden halvleg, men engagementet og lysten til at vinde var fantastisk.

- Præstationerne bliver bedre, så jeg var desperat efter sejren, og vi fik den, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Arsenal scorede det første mål efter otte minutter og begge mål faldt i første halvleg. Efter kampen roste Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær også modstanderholdet.

- Efter de scorede det første mål, virkede det som om, at de fik en masse energi. Det var det bedste hold. De var aggressive, de genvandt bolden, og det var svært at få bolden fra dem, siger nordmanden.

Med sejren rykkede Arsenal op på tiendepladsen i det tætte midterfelt i Premier League.

Holdet har fire point op til Manchester United på femtepladsen og syv point ned til Bournemouth, der ligger lige under nedrykningsstregen på 18.-pladsen.

Næste opgave for Arteta og co. er mandag, hvor Leeds kommer på besøg på Emirates Stadium i FA Cuppen, mens Arsenal næste lørdag møder Crystal Palace i Premier League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.