Ny badebro er på vej ved Flade

Badeforeningen Året Rundt og Flade Beboerforening står bag fælles ansøgning til kommunen

Det er en modulbro som denne, der kan komme til at glæde gæster på Skibsted Strand. Foto: Modulbro.dk

Det er en modulbro som denne, der kan komme til at glæde gæster på Skibsted Strand. Foto: Modulbro.dk

FLADE:En ny badebro på Skibsted Strand ved Flade kan være en realitet allerede i maj.

Badeforeningen Året Rundt og Flade Beboerforening har nemlig sendt en fælles ansøgning til kommunen, hvor de beder om lov til at opsætte en badebro, der består af moduler, så broen er tilpasset netop den strand.

- Vi har ikke mange badebroer på den nordlige del af øen, og med vores forslag kan beboere på Mors og turister få endnu mere glæde af stranden, siger Flade Beboerforenings formand Heidi Vad Zacho.

I foreningernes ansøgning til badebroen står der blandt andet, at broen vil have en rampe, så den bliver nem at komme ud på for børn og dårligt gående.

Derudover vil der også være et modul, der gør det noget nemmere for roere på stranden. Det skal nemlig være muligt for robåde at anløbe broen.

Ansøgningen er i høring til 5. april. Meiner Nørgaard (DF), der er formand for teknik og miljø i Morsø Kommune, kan derfor ikke sige, om kommunen ender med at give tilladelse til broen.

- Men jeg synes selv, at det er et godt projekt, og man har jo allerede 100.000 kroner fra foreningernes side, så jeg er positivt stemt, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.