Ny bager satser på godt håndværk

Fødevarer 3. september 2002 08:00

BROVST: Den nye bager i Brovst Bageri, Kim Nielsen, har godt brød som sit speciale. Ingen færdigblandede brødmix finder vej til bageriet, hvor Kim Nielsen laver sine brød af rigtig hævet dej, også langtidshævet. Han vil ikke ændre på det udvalg, forgængerne Vivi og Poul Mikkelsen havde af brød, lige som han også fortsætter med de samme kager. På fredag får han sin ilddåb med hensyn til lagkagefremstilling, idet Rose Poultry i Skovsgård har bestilt flødeskumslagkager til 370 medarbejdere i forbindelse med fjerkræslagteriets jubilæum. Lagkagerne, 37-38 i alt, skal leveres i flere omgange, så medarbejderne på både dag- og nathold får frisk kage. Til daglig leverer Brovst Bageri rug- og franskbrød til fjerkræslagteriet, og Brovst Sygehus får rundstykker på søn- og helligdage. Kim Nielsen regner ikke med at levere fast til forretninger og udsalgssteder, da der efterhånden er bake off ovne i de fleste mindre forretninger. Kim Nielsen havde første arbejdsdag i Brovst Bageri i går. Han er 39 år og kommer fra Pandrup. Det hidtidige personale på 11-12 personer fortsætter i bageri og forretning.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...