Ny berider med stor erfaring

Lars Bækgaard er begyndt som berider i Brønderslev Rideklub

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Brønderslev Rideklubs ny berider, 46-årige Lars Bækgaard, er kommet i gang med sit nye job i rideklubben.

- Allerede i juli havde jeg nogle undervisningstider, og her i starten bruger jeg tid på at finde ud af, hvordan det hele fungerer i den her klub. Det er alt fra fodring til udlukning på fold og til at prøve at lære menneskene at kende. Jeg skal fungere som daglig leder også, fortæller Lars Bækgaard.

Han skal undervise i både dressur og spring - han begyndte som springrytter og har i sin læreperiode mest fokuseret på det, mens han i dag er mest til dressur. Han rider også konkurrencer i dressur, hvor han også i år har topplaceringer i svære klasser på landsstævneniveau.

Lars Bækgaard kommer fra en stilling som rytter på Katrinelund Hingstestation på Mors. Tidligere har han arbejdet i USA, både i New Jersey og Ohio.

Lars Bækgaard ser frem til at komme godt i gang med at undervise rideklubbens ryttere.

- Jeg håber, at jeg kan levere en rigtigt seriøs undervisning, at der bliver fremgang i rytterkvaliteten, og at vi får uddannet nogle heste og får gjort dem bedre, fortæller han.

Nordjylland er i forvejen hjemmebane for Lars Bækgaard. Privat bor han i Aalborg, hvilket han også har gjort i den periode, hvor han arbejdede på Mors, så han kan skære en pæn luns af den daglige transporttid med sit nye job.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.