Ny bil mistede hjulene

Forhandleren af Skoda blev i påsken endnu en gang udsat for fælgtyve

Selv om der er pant på mælkekasser, så dækker de ikke værdien af et sæt dæk og fælge. I påsken gik det ud over en ny Skoda hos forhandleren på Dragsbækvej.Foto: Peter Mørk <i>Pressefotograf    Peter Moerk</i>

Selv om der er pant på mælkekasser, så dækker de ikke værdien af et sæt dæk og fælge. I påsken gik det ud over en ny Skoda hos forhandleren på Dragsbækvej.Foto: Peter Mørk Pressefotograf Peter Moerk

THISTED:Skoda-forhandler Lars Dahl er blevet så træt af tyvagtige elementer, som sætter en af hans udstillingsbiler op på fire mælkekasser og fjerner hjulene.

- Nu sætter vi noget overvågning op, forklarer han efter det seneste tyveri af fire hjul til en samlet værdi af 15.000 kroner.

Og det er ikke første gang, at forhandleren har haft uønsket besøg ved butikken på Dragsbækvej:

- Jeg har nok 40 mælkekasser stående, siger han og forklarer, at nogle er brugt ved Dragsbækvej og andre ved afdelingen på Vestre Kirkegårdsvej.

Han siger, at det ville være alt for omfattende at montere alle bilernes hjul med specialbolte, så nu sættes der overvågning op, som måske kan bidrage til at finde gerningsmændene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.