Ny biograf vil styrke butikscenter i City Syd

Shoppen håber på, at en ny biograf vil trække flere kunder til centret

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

jakob.kanne.bjerregaard@nordjyske.dk AALBORG: Siden åbningen i 2007 har Shoppen haft skiftende held med at finde lejere til centrets butikker. Afhængigt af hvordan man opgør det, så er der lige nu op til 11 ledige lejemål ud af 25 i indkøbscentret.

Tidligere ejeres planer om at lægge det mindre center sammen med storebror er sløjfet, og nu kigges der fremad, lyder det fra direktør Ole Grøn fra ejendoms- og investeringsselskabet Property House A/S i Aalborg, der for nylig har købt centret.

Tror på nye lejere

- Vi ser et uforløst potentiale i centeret. Der er en del tomme lejemål, som det ser ud i dag, og tomme lejemål betaler som bekendt ikke husleje. Det tror vi på, at vi kan få vendt rundt og få de tomme lejemål udlejet til nye og spændende detailhandelskæder, siger Ole Grøn.

Det er især den nye biograf, som åbner til marts, der får Ole Grøn til at være optimistisk.

- Det har været afgørende for mig, at der nu kommer en biograf, som sammenbygges med Shoppen. Med seks sale og 732 siddepladser vil den være kraftig medvirkende til at skabe et attraktivt kundeflow gennem centret. Det betyder, at der kommer betydelig flere mennesker i Shoppen, som vi forventer også vil lægge flere penge i butikkerne, siger Ole Grøn.

Shoppen har netop modtaget tilladelse fra Aalborg Kommune til at ændre og give facaden et facelift.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.