Ny bog med historien om Vrå Amatørteater

Udkommer mens der stadig er mennesker i byen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- I Vrå bruger vi ikke det der "release", så vi slipper bogen løs, sagde idemanden bag den nye bog Arne Larsen-Ledet.Foto: Kirsten Olsen

VRÅ:Med den seneste hæder for både årets bedste monolog og publikumsprisen ved Dansk Revy Festival er der masser at skrive om Vrå Amatørteater.

Og netop derfor har foreningen valgt at udgive en bog om sig selv. Om historien fra Børnenes Jord til Hønsehuset, og om hvordan teatret har udviklet sig igennem snart 50 år.
Bogen blev præsenteret i forbindelse med premieren på årets Vrå Revy ved en sammenkomst i Hønsehuset.
Bogen er skrevet af journalist Niels Henriksen fra NordText i Vrå, der har interviewet skuespillere, forfattere, instruktører, bestyrelsesmedlemmer og andre, der har medvirket i teatret.
Billederne i bogen er dels fundet i teatrets eget arkiv og på Lokalhistorisk Arkiv i Vrå og dels skudt af pressefotograf Axel Søgaard, Vrå, der med sin professionelle sans for detaljen viser aktørerne fra deres bedste side.
Bogen er trykt hos Print Nord/Bræmer Tryk og er blevet til efter idé og forarbejde af Michael Bermann – Bermann Company og Byprofil.dk.
Bogen finansieres med en betydelig støtte fra Sparekassen Vendsyssel samt ved sponsorater fra Vrås handlende og erhvervsdrivende. Bogen kan købes hos Petit i Vrå.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.