Ny boligforening med 3200 lejeboliger

Nu er samlingen af Boligforeningen af 1945 og Boligforeningen af 1942 en realitet

Forretningsfører Leif Poulsen stopper i chefstolen, men skal forestå den fortsatte renovering af afdeling Hånbæk og den kommende i Lindebo.

Forretningsfører Leif Poulsen stopper i chefstolen, men skal forestå den fortsatte renovering af afdeling Hånbæk og den kommende i Lindebo.

FREDERIKSHAVN:Med 3200 boliger bliver den nye fusionsforening - Frederikshavn Boligforening - en stor aktør på lejeboligmarkedet. Boligforeningen er en realitet her fra årsskiftet - og dermed er arbejdet med at forberede fusionen mellem Boligforeningen af 1942, i Sæby og Frederikshavns Boligforening af 1945 kronet med held. Fusionen betyder at forretningsfører i Frederikshavns Boligforening af 1945 gennem næsten 25 år, Leif Bojsen Poulsen, overdrager ledelsen til den nuværende forretningsfører i Boligforeningen af 1942 - Kim Madsen, Sæby. Leif Poulsen forlader godt nok forretningsførerposten, men helt siger han nu ikke farvel idet han fortsætter frem til juli 2009. Indtil han som 62-årig går på efterløn skal han arbejde som konsulent for bestyrelse og ledelse, og være en del af bygherregruppen på to meget store renoveringsopgaver - nemlig afdeling Hånbæk og afdeling Lindebo Renoveringen af disse to afdelinger omfatter tilsammen 600 boliger, som skal totalrenoveres. I den lange periode Leif Poulsen har været forretningsfører, har boligforeningen udviklet sig til en moderne og økonomisk veldrevet forening med 2.478 boliger med egen administration - udgangspunktet inden fusionen. - Vi i bestyrelsen og medarbejderne har altid sat stor pris på Leif Poulsens faglige og menneskelige egenskaber, og er glade for, at samarbejdet med Leif Poulsen kan fortsætte i en rum tid endnu, siger Frederikshavn Boligforenings formand, Bjarne Walentin. Den nye mand i fusionsboligforeningens chefstol er ikke helt ukendt med boligforeningslivet. Det er nemlig 53-årige Kim Madsen, som gennem 18 år været forretningsfører i Boligforeningen af 1942, i Sæby. Foreningen har i disse år været meget byggeaktiv, og boligmassen er fordoblet i hans ansættelsesperiode, til 812 boliger. Kim Madsen har gennem årene sikret, at også at afdelingerne i Sæby er meget veldrevne og med en sund økonomi. Det samme gælder for foreningens Håndværkerafdeling, med maler og tømrerafdeling. Forretningsførerskiftet markeres ved en reception tirsdag 8. januar kl. 12.00 i Arena Nord.